Društvo za unapređenje marketinga
11000 Beograd, Mirijevski bulevar 30b/3
 
mTel: 011/ 2773-721; 064/ 122-54-06 E-mail: kramer@eunet.rs
Žiro-račun: 205-83868-05 mmm PIB: 103661317
 
 
     
 
o nama
knjige
 
Ženska vizija,
prava moć žene na poslu
Autorke: Sali Helgesen
Džuli Džonson
 
Zdravo, imam fenomenalno ime,
kako stvoriti privlačnu robnu marku
Autor: Aleksandra Votkins
 
Svi smo mi prodavci, ideje, priče, iskustva...
Autor: Evelin Platnik Koen
 
Ponašanje potrošača
Celovit pristup istraživanju ponašanja potrošača
Autor: Tina Vukasovič
 
Stres,
taj skriveni prijatelj
Autor: Patrik Buvar
 
S druge strane izloga
Autor: Toni Segara
 
Roba široke portošnje izazov za propagandu
Autor: Sara Denegro
 
7 ključeva sreće
Autor: Klod d Milvil
 
Mali priručnik
kako da se bolje osećate na poslu
Autor: Beatris Miletr
 
Napoleon i Gebels
majstori propagande
Autor: Miloš Kramaršič
 
Prednost neverbalnog
Govor tela na poslu, tajne i nauka
Autor: Kerol Kinsi Gomen
 
Odnosi s javnošću ili žongliranje informacijama
Autor: Emir Džambegović
 
Naučno oglašavanje
Autor: Klod Hopkins
 
Da živi u zemlji Ne
Autori: B. J. Galager
Stiv Ventura
 
Svakome je potreban mentor
Autor: Dejvid Klaterbak
 
Žalba je poklon
Autori: Žanel Barlou
Klaus Moler
 
Kako da dođete do ideja
Autor Džek Foster
 
Iskrice marketinga
(IV dopunjeno izdanje)
Autor Miloš Kramaršič
 
Pregovarajte se crnim đavolom i zadržite bela krila Osnove uspešnog pregovaranja
Autor mr Saša Petar
narudzbenica
kontakt
 
     
 
Žalba je poklon
o autorima
 

Žanel Barlou, doktor nauka, je dobro upoznata sa povratnim informacija s obzirom da je više od dvadeset godina dobijala kritike na predavanjima i seminarima koje je držala. Na njenu sposobnost da usmeri publiku ka značajnim promenama u ponašanju delimično su uticale i tri godine koje je provela u Aziji, gde je razvila precizan osećaj za različite ideje i pristupe upravljanju. Tokom 70-ih godina predsedavala je konferencijama za razvoj ljudskih potencijala širom Zapadne obale Sjedinjenih Država. A 1981. godine pridružila se kompaniji TMI (ranije poznatoj kao Tajm Menadžment Internešnel), sa sedištem u Evropi, koja se bavi obučavanjem i savetovanjem, kao međunarodni konsultant za obuku. Trenutno je predsednik TMI-a za Ameriku i obraća se njihovim klijentima širom tog kontinenta, a takođe Evrope i Azije. Pomogla je otvaranje kancelarija TMI-ja u Hongkongu, Tajvanu i na Filipinima.

Njena knjiga Upravljanje stresom koristi se na popularnom kursu TMI-ja koji nosi isti naziv. Takođe je razvila program za obučavanje menadžera Oslobodite svoj um: Sloboda da se bude kreativan, koji obučava poslovne ljude kako da budu kreativniji. Knjiga uključuje 365 vežbi kojima se razvijaju sposobnosti pod nazivom „savijači misli”. Kao član Udruženja nacionalnih predavača dobila je titulu Sertifikovanog profesionalnog predavača. Doktorirala je na Univerzitetu u Kaliforniji, Berkli, gde je studirala i političke nauke i pedagogiju. Takođe ima magisterij iz međunarodnih odnosa sa Univerziteta u Pitsburgu, kao i magisterij iz psihologije Sonoma Stejt Univerziteta. Žanel je udata za Džefrija Mišlava, doktora nauka, i ima sina Luisa Barloua.

Klaus Moler , ekonomista iz Danske, diplomirao je u Kopenhagenu na Univerzitetu za ekonomiju i poslovnu administraciju. Klaus je do 1975. radio kao generalni direktor u proizvodnji i marketingu jedne međunarodne kompanije koja se bavila pružanjem usluga. Tada je osnovao kompaniju TMI, čiji je danas predsednik. Osim konsultantskih usluga koje pruža mnogobrojnim vladama i kompanijama Klaus je i stalni predavač na međunarodnim seminarima.

Osim što je poznat po tome što je u okviru Tajm menadžmenta 1975. godine razvio Oruđe za planiranje, Klaus je i autor najprodavanijih knjiga koje je objavio TMI, Ljudi su na prvom mestu, Lični kvalitet, Moje drvo života i Zaposlenost. Britanska televizijska stanica BBC je napravila posebnu emisiju o Klausu koja je reprizirana mnogo puta od kada je 1987. emitovana prvi put. Britansko ministarstvo za trgovinu i industriju ga je 1991. godine imenovalo za „Gurua evropskog kvaliteta”. Klaus živi u Danskoj i oženjen je Vivekom Moler. Imaju sina Kaspera i ćerku Maj.

 
 

 

 
         
     
KNJIGE KOJE ZARADJUJU
 
         
 
  dizajnirao i uradio web-studio Bollem